Szállítási információk

Az elektronikus szerződéskötés lépései:
1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása). Fizetési feltétlek:

- banki átutalással

- készpénzben személyes átvételnél

- postai vagy futárszolgálati küldéssel

3. Az outlet-furdoszoba a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a outlet-furdoszoba, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
4. A megrendelést követően a raktáron lévő termékeket 2-3 munkanap alatt szállítjuk ki vagy átvehető vevőszolgálatunkon. Ettől eltérő szállítási időről értesítjük megrendelőnket.
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a outlet-furdoszoba nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:
1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
2. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze az outletfurdoszoba@gmail.com e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 2 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

 

Szállítási díj: 


Bolti átvétel: 0 Ft;

Postai utánvét: kb: 3.200,- Ft

Postai utánvét / Törékeny áruként: kb: 5.200, Ft

Előreutalás után GLS futárral : mérettől függűen: 2.000-3.000 Ft

100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás Budapest területén. 

outlet, fürdőszoba, fürdő outlet-furdoszoba.hu, kád, fürdőszoba, szaniter, csap, csaptelep, bútor, kiegészítő, zuhany, kabin, tálca, wc, alkatrész, outlet, fürdő, gyár, albertoni, alcaplast, alföldi, alpi, alpro, arco, armal, betatherm, breuer, carbonari, diler, drop, duravit, dusi, franke, geberit, grohe, hansgrohe, haro, hatria, huber, ideastella,inda, kludi, kolpa, kuzsel, murexin, omax, performa, polysan, polysystem, ravak, roltechnik, rossignol, royo, sanicro, sanovit, smavit, starmix, saniplast, schwab, spinnaker, vilaghy, vinzia fratelli, xalix,

 

Készítette: Webshop System
Luna Fürdőszoba Stúdió Kft. © 2019