Szállítási információk

Az elektronikus szerződéskötés lépései:
1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása). Fizetési feltétlek:

- banki átutalással

- készpénzben vagy bankkártyával  személyes átvételnél

- postai vagy futárszolgálati küldéssel

3. Az outlet-furdoszoba a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a outlet-furdoszoba, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
4. A megrendelést követően a raktáron lévő termékeket 2-3 munkanap alatt szállítjuk ki vagy átvehető vevőszolgálatunkon. Ettől eltérő szállítási időről értesítjük megrendelőnket.
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a outlet-furdoszoba nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:
1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
2. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze az outletfurdoszoba@gmail.com e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 2 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

 

Szállítási lehetőségek:   

Személyes átvétel, utánvét normál ill. törékeny áruként.

A legkedvezőbb szállítási forma kiválasztása telefoni egyeztetés után történik.

 

Készítette: Webshop System
Luna Fürdőszoba Stúdió Kft. © 2022